Ben je benieuwd geworden wie er allemaal meewerkt aan KevokiTV? Dan zit je hier op de goede pagina! Hieronder stellen we iedereen even voor!

Bianca

Dit is Bianca Ouweneel, zij is samen met Liesbeth de schrijfster van het script van de series. Vanaf het begin is Bianca druk bezig om alle ideeën voor de serie om te zetten in het script.

Menno

Dit is Menno Ouweneel, op de set heeft hij vooral als geluidsman rondgelopen en heeft hij ook een aantal dingen gefilmd. Achter de schermen is Menno druk bezig met de video’s in grote lijnen op te zetten en te bewerken.

Liesbeth

Dit is Liesbeth Krijtenburg, samen met Bianca heeft ze het script van de series geschreven. Liesbeth heeft ook de stem ingesproken voor een aantal series en tot slot is ze natuurlijk Tante Lies!

Koos

Dit is Koos Geelmuijden, hij is onze cameraman! Hij heeft bijna alle beelden gemaakt en ook heeft hij af en toe een rol in de serie. Daarnaast geeft Koos de finishing touch aan de video’s door grafische toevoegingen.

Naomi

Dit is Naomi Kamerman, al een aantal maanden het gezicht van KevokiTV. Ook denkt ze mee met de verhaallijn en beheert ze deze site.

Dick

Dit is Dick van Boven. Jaren geleden is Dick ooit zelf begonnen met filmpjes te maken voor de kinderkerk. Nu mag hij weer stralen in de nieuwe series! Hij speelde Hendrick, J en nu de dokter van ‘binnen-kantse-zaken’!