In het begin van de Corona-pandemie, toen alle kerken dicht moesten en we massaal van een live-stream afhankelijk waren, ontstond in onze kerk de behoefte in die digitale momenten ook een deel voor de kinderen te hebben.

Dat betekende in het begin een wekelijkse video van tussen de 5 en 8 minuten. Waarin vanuit hetzelfde thema als de preek de kinderen werden betrokken bij de dienst. Zo is het begrip KevokiTV ontstaan. Kevoki staat voor “Kerk voor Kinderen” (naam van het kinderwerk bij Rafaël Amersfoort) en TV gaf aan dat het niet fysiek was maar digitaal is. 
Wat geboren werd als noodzaak, bleek al snel een hit en er kwamen heel veel reacties binnen per app of mail van gezinnen die samen naar de dienst keken, tieners die tijdens KevokiTV opeens wel naar de live-stream keken en zelfs ouderen de zeiden: ”Nu snap ik de preek pas echt!”.

Voor de zomervakantie hebben wij een serie van zes afleveringen gemaakt, zodat we in die periode geen wekelijkse opname meer hoefde te hebben. Zo ontstond onze eerste serie “Op zoek naar ’t hart”.

Wij zijn begonnen aan een nieuwe winterserie “Feest van het Licht“. Vanaf 22 november zal er elke zondag een aflevering komen, in totaal zullen het vijf afleveringen zijn.

Neem dus lekker een kijkje op deze site, want er is meer dan alleen de videoseries.

Wij hopen dat doormiddel van deze video’s Jezus’ licht zal schijnen in deze wereld, zodat dit ook weer doorgegeven kan worden.